myFABER® HaiPick A42-G

myFABER® HaiPick A42-G

Robot myFABER® HaiPick A42-G představuje špičkovou technologii, která revolucionalizuje způsob, jakým manipulujeme se zbožím a materiálem ve skladech. Tento pokročilý robotický systém je navržen pro maximální efektivitu a flexibilitu skladových operací. HaiPick A42-G je ideální pro automatizované vyskladnění a kompletaci zboží, což umožňuje výrazně zvýšit produktivitu a přesnost. Jeho využití je vhodné nejen pro velké sklady nadnárodních korporací, ale i pro menší a středně velké sklady hledající efektivní řešení pro manipulaci se zbožím.

Popis

Technické parametry myFABER® HaiPick A42-G

Robot HaiPick A42-G nabízí vynikající parametry, které jej činí jedinečným na trhu. S váhou 480 kg a schopností manipulovat až s 6 přepravkami najednou, je tento robot navržen pro těžké a náročné úkoly. Jeho maximální nosnost činí 180 kg, což umožňuje manipulaci s širokou škálou zboží. Další klíčovou vlastností je navigace pomocí DM kódů a IMU, což zajišťuje přesné a spolehlivé pohyby robotu v prostředí skladu. Robot se dokáže pohybovat všemi směry a jeho rychlost pohybu bez nákladu dosahuje až 1,8 m/s.

Flexibilní a výkonné řešení

Robot HaiPick A42-G je navržen s ohledem na maximální flexibilitu a efektivitu. Jeho velikost přepravky se pohybuje v rozmezí (300-600)*(300-400)*(120-330) mm, což znamená, že zvládne manipulovat s různorodými typy zboží a obaly. Maximální výška vychystání dosahuje až 5 200 mm, což umožňuje efektivní využití vertikálního prostoru ve skladu. Minimální šířka uličky, ve které se robot dokáže pohybovat, je 1 110 mm, což zajišťuje vysokou manévrovací schopnost i v hustě zaplněných skladových prostorách.

Bezpečnost a dlouhá provozní doba

Bezpečnost je jedním z nejdůležitějších aspektů při používání jakéhokoli automatizovaného systému. Robot HaiPick A42-G je vybaven antikolizním mechanismem, zónovým vyhýbáním se překážkám a zpomalováním, stejně jako zvukovým a světelným alarmem. Tyto funkce zaručují vysokou úroveň bezpečnosti při provozu. Co se týče provozní doby, robot má kapacitu baterie 48 V, 42 Ah, což mu umožňuje pracovat až 6,5 hodiny na jedno nabití. Nabíjecí čas je pouhá jedna hodina, což zajišťuje minimální prostoje a maximální efektivitu. Tento robotický systém přináší do skladu nejen technologickou pokrokovost, ale také výrazné zlepšení efektivity a bezpečnosti práce.

Parametry

Technologie

Váha robota

Počet přepravek na jednou

Velikost přepravky

Maximální výška vychystání

Minimální šířka uličky

Nosnost

Navigace

,

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

Rychlost pohybu bez nákladu

Bezpečnostní ochrana

, ,

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

Provozní čas

Komunikace

Poloměr otáčení

1600 mm

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.