myFABER® Stacker F4-2000

myFABER® Stacker F4-2000

Automatizovaní mobilní roboti (AMR) přinášejí revoluci do oblasti skladování a intralogistiky. Tento paletový robot je navržen tak, aby optimalizoval skladové operace a zlepšil efektivitu manipulace s nákladem. S využitím pokročilé technologie Laser SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) zajišťuje přesnou navigaci ve skladu, což umožňuje bezpečné a efektivní přemisťování zboží. Tato technologie je ideální pro dynamická a rychle se měnící prostředí, kde je potřeba spolehlivé a přesné automatizované řešení. Využití myFABER® Stacker F4-2000 je vhodné zejména v distribučních centrech, výrobních závodech a velkých skladovacích prostorách, kde je kladen důraz na co největší využití prostoru a zkrácení manipulačních časů.

Popis

Klíčové parametry myFABER® Stacker F4-2000

Pro firmy hledající spolehlivý a efektivní nástroj pro manipulaci s nákladem je důležitá nosnost a rychlost zařízení. myFABER® Stacker F4-2000 nabízí nosnost až 2 000 kg, což umožňuje manipulaci s těžkými paletami bez problémů. Maximální výška zdvihu může dosahovat 3 000 mm nebo 4 500 mm (v závislosti na konfiguraci robota), což umožňuje efektivní využití vertikálního prostoru ve skladu. Rychlost zdvihu je dalším kritickým parametrem, přičemž tento robot dosahuje rychlosti 110 mm/s s nákladem a 140 mm/s bez nákladu. Tato kombinace nosnosti a rychlosti zajišťuje, že operace probíhají hladce a efektivně, což výrazně přispívá k optimalizaci skladových procesů.

myFABER® Stacker F4-2000 nabídne řadu bezpečnostních prvků

Dalším důležitým aspektem je design a bezpečnostní opatření. Tento robot má kompaktní rozměry 1 890 x 1 000 x 2 215 mm, což zajišťuje snadnou manévrovatelnost v úzkých uličkách minimální šířky 2 400 mm. Bezpečnost je prioritou, a proto je tento robot vybaven laserovým a fyzickým vyhýbáním se překážkám, které zajišťuje ochranu personálu i zboží. Přesnost umístění na 10 mm a 1° umožňuje přesné manipulace s nákladem, což je klíčové pro efektivní a bezpečný provoz ve skladu.

Robot nabídne vysokou spolehlivost a dlouhou životnost

myFABER® Stacker F4-2000 je vybaven baterií s kapacitou 48 V 125 Ah, která zajišťuje provozní čas 6-8 hodin na jedno nabití. Rychlý nabíjecí čas 3 hodiny umožňuje minimalizaci prostojů a zajišťuje nepřetržitý provoz. Rychlost pohybu bez nákladu dosahuje 1,5 m/s, zatímco s nákladem se pohybuje rychlostí 1,2 m/s, což zaručuje efektivní a rychlé přemisťování nákladu po celém skladu. Tato kombinace dlouhé výdrže baterie a rychlého nabíjení je klíčová pro maximalizaci produktivity a minimalizaci nákladů na provoz.

Parametry

Technologie

,

Maximální výška zdvihu

,

Minimální šířka uličky

Nosnost

Rychlost zvihu s nákladem

Rychlost zdvihu bez nákladu

Vidlice tloušťka*šířka*délka

Navigace

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

Rychlost pohybu bez nákladu

Rychlost pohybu s nákladem

Bezpečnostní ochrana

Přesnost umístění

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

Provozní čas

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.