myFABER® Stacker F4-1500

myFABER® Stacker F4-1500

V dnešní době, kdy efektivita a rychlost jsou klíčové pro úspěch v logistice, přináší robotizace nejen zrychlení procesů, ale i zvýšení bezpečnosti a snížení nákladů na pracovní sílu. Robot myFABER® Stacker F4-1500, je ideálním řešením pro automatizaci manipulace s paletami ve skladech, distribučních centrech a výrobních halách. Díky svému pokročilému navigačnímu systému Laser SLAM a schopnosti pohybu všemi směry je tento robot extrémně flexibilní a může efektivně pracovat i v komplexních a dynamických skladech.

Popis

Klíčové parametry myFABER® Stacker F4-1500

Předním parametrem je jeho nosnost až 1 500 kg a maximální výška zdvihu 2 500 mm, což umožňuje robotu manipulovat s těžkými a velkými paletami. Rychlost pohybu robota bez nákladu dosahuje 1,2 m/s a s nákladem 1 m/s, což značně zvyšuje efektivitu práce. Rozměry robota (1 883 mm x 940 mm x 2 413 mm) jsou optimalizovány pro práci ve stísněných prostorách, což je výhodné pro skladové operace v omezeném prostředí. Vidlice robotu mají dimenze 60 mm x 170 mm x 1 235 mm, což umožňuje širokou variabilitu v manipulaci s různými typy palet.

Bezpečnost v provozu je na prvním místě

Bezpečnostní ochrany robota myFABER® Stacker F4-1500, jako jsou laserové a fyzické systémy pro vyhýbání se překážkám, jsou nezbytné pro zajištění bezpečného provozu v ruchu skladu. Tyto funkce zajišťují, že robot může bezpečně navigovat mezi regály a dalšími roboty nebo pracovníky. Baterie robota s kapacitou 48 V a 70 Ah poskytuje dostatečnou energii pro dlouhé pracovní směny (6-8 hodin), což znamená, že robot může pracovat po většinu pracovní doby bez potřeby opětovného nabíjení.

Snadná integrace do stávajících skladových systémů

Díky schopnosti komunikace s různými skladovými systémy a softwarovými aplikacemi je robot myFABER® Stacker F4-1500 přizpůsobivý různým pracovním prostředím a může být rychle nasazen do provozu. Tato flexibilita a adaptabilita robota z něj dělají ideálního pomocníka pro modernizaci a automatizaci skladových operací. Tím pomáhá firmám udržet krok s neustále se zvyšujícími požadavky na rychlost a efektivitu logistických procesů.

Parametry

Technologie

,

Maximální výška zdvihu

Minimální šířka uličky

Nosnost

Vidlice tloušťka*šířka*délka

Velikost robota D*Š*V

Navigace

Rychlost pohybu bez nákladu

Rychlost pohybu s nákladem

Rychlost zdvihu s nákladem

80 mm/s

Rychlost zdvihu bez nákladu

Přesnost umístění

Nabíjecí čas

Bezpečnostní ochrana

Kapacita baterie

Provozní čas

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.