myFABER® 4D Shuttle PSR-C Robot

myFABER® 4D Shuttle PSR-C Robot

Tento revoluční skladový robot se může pochlubit přesností umístění na úrovni 2 mm, což minimalizuje chyby při skladování a vychystávání. Díky rychlému nabíjení, kdy kompletní nabití trvá pouhých 1-2 hodiny, a baterii s kapacitou 48 V 40 Ah, můžete počítat s nepřetržitým provozem mezi 6-8 hodinami na jedno nabití – ideální pro vícesměnný provoz. Navíc, s minimální šířkou uličky 1200 mm, je 4D Shuttle PSR-C maximálně flexibilní při plánování skladových layoutů. Oceníte každý detail, který tento pokročilý systém nabízí.

Popis

Co činí 4D Shuttle PSR-C jedinečným

Jedním z nejzajímavějších parametrů robota 4D Shuttle je jeho schopnost operovat v chladných a mrazivých skladech až do -25 stupňů. Dále je zajímavá také jeho nosnost, která dosahuje až 1500 kg, což umožňuje manipulaci s velmi těžkými paletami a boxy. Dalším důležitým aspektem je jeho schopnost pohybu všemi směry, což je umožněno pomocí pokročilého RFID a čipového rozpoznávání adres. Tento režim pohybu umožňuje maximální flexibilitu při manipulaci s nákladem. Se svou rychlostí pohybu bez nákladu až 1,5 m/s a s nákladem 1,2 m/s patří mezi nejrychlejší roboty na trhu, což výrazně zvyšuje efektivitu skladových operací.

Detaily technologie 4D Shuttle, které oceníte 

Automatický paletový sklad 4S Shuttle představuje pokročilý systém pro automatizaci skladových operací, který je navržen tak, aby maximalizoval efektivitu a přesnost manipulace s materiály. Tento systém je ideálním řešením pro logistická centra a velké sklady, kde je potřeba rychle a efektivně přesouvat těžké náklady. Díky své schopnosti pohybu všemi směry a pokročilým navigačním systémům je automatický paletová sklad 4D Shuttle schopen optimalizovat skladovací prostor a zkrátit dobu potřebnou pro manipulaci s nákladem. Jeho integrace do stávajících ERP a WMS systémů je bezproblémová, což umožňuje snadnou implementaci do vašeho provozu.

Optimalizace skladů s 4D Shuttle robotem

Robot je navržen tak, aby maximálně využil prostor ve vašem skladu díky své kompaktní velikosti  a vysoké nosnosti. Robot váží 450 kg a jeho maximální výška zdvihu je 50 mm, což je dostatečné pro přesouvání nákladů mezi různými úrovněmi regálového systému. Automatická nabíjecí stanice zajišťuje, že robot je vždy připraven k provozu, což minimalizuje prostoje a zvyšuje produktivitu. S 4D Shuttle PSR-C robotem získáte nejen vyšší efektivitu, ale také lepší využití skladového prostoru a snížení chybovosti při manipulaci se zbožím.

Parametry

Technologie

Váha robota

Maximální výška zdvihu

Minimální šířka uličky

Nosnost

Navigace

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

Rychlost pohybu bez nákladu

Rychlost pohybu s nákladem

Přesnost umístění

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

Nabíjecí stanice

Provozní čas

Galerie

Videa

Dokumenty

Produktový list
Produktový list
Produktový list

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.