myFABER® 4D Shuttle PSR-N Robot

myFABER® 4D Shuttle PSR-N Robot

myFABER® 4D Shuttle PSR-N představuje špičkové řešení pro automatizaci a řízení skladů. Tato inovativní technologie umožňuje efektivní manipulaci s nosiči a přepravními jednotkami ve skladových a výrobních prostředích. Díky své flexibilitě a schopnosti pohybu ve všech směrech poskytuje 4D Shuttle maximální využití skladového prostoru, což vede k zvýšení kapacity a efektivitě skladu. Tento autonomní systém je ideální pro podniky, které hledají způsob, jak zrychlit své logistické operace, snížit chybovost a zvýšit bezpečnost v provozu.

Popis

Klíčové vlastnosti myFABER® 4D Shuttle PSR-N

Jedním z nejdůležitějších parametrů myFABER® 4D Shuttle PSR-N je jeho nosnost, která dosahuje až 4000 kg. Díky tomu je schopen přepravit těžké palety a boxy bez problémů. Navíc, jedním z klíčových benefitů je i minimální šířka uličky pouhých 1 200 mm, což umožňuje maximální hustotu skladování a optimalizaci prostoru. Tento robot může dosáhnout rychlosti pohybu bez nákladu až 1,5 m/s, což významně zvyšuje rychlost skladových operací.

Provozní čas robota myFABER® 4D Shuttle

Dalším důležitým aspektem je provozní čas robota, který činí 6-8 hodin, což zajišťuje dostatečnou dobu provozu během pracovního dne. Nabíjecí čas je pouhých 1-2 hodin, což minimalizuje dobu, kdy je robot mimo provoz. Robot je vybaven baterií s kapacitou 48 V 40 Ah a automatickou nabíjecí stanicí, což zajišťuje, že robot je vždy připraven k provozu. Přesnost umístění je na úrovni 2 mm, což zajišťuje vysokou přesnost při manipulaci se zbožím a minimalizuje riziko poškození.

Efektivní a plně automatizované sklady

Dalšími zajímavými parametry, které stojí za zmínku, jsou váha robota, která se pohybuje mezi 400-600 kg, a maximální výška zdvihu, která činí 50 mm. Navigace pomocí RFID a rozpoznávacího čipu pro adresy zajišťuje, že robot je schopen přesně identifikovat a nalézt cílové místo. Velikost robota je přizpůsobitelná dle velikosti nákladu, což zajišťuje flexibilitu pro různé typy zboží a skladových podmínek. Tyto parametry činí myFABER® 4D Shuttle PSR-N ideálním řešením pro moderní, efektivní a plně automatizované sklady.

Parametry

Technologie

Váha robota

Maximální výška zdvihu

Minimální šířka uličky

Nosnost

Navigace

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

Rychlost pohybu bez nákladu

Přesnost umístění

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

Nabíjecí stanice

Provozní čas

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.