myFABER® HaiPick A42T-X

myFABER® HaiPick A42T-X

myFABER® HaiPick A42T-X představuje vrcholnou technologii v oblasti automatizace skladů. Tento pokročilý robot je navržen pro maximalizaci efektivity a prostorového využití ve skladu. Automatizace s využitím robotů jako je myFABER® HaiPick A42T-X umožňuje nejen snížení nákladů na pracovní sílu, ale také zvýšení rychlosti a přesnosti při manipulaci se zbožím. Ideální je pro různorodé aplikace od manipulace s přepravkami a krabicemi až po vysoké regály, čímž poskytuje flexibilitu a škálovatelnost pro sklady všech velikostí.

Popis

Klíčové vlastnosti myFABER® HaiPick A42T-X

myFABER® HaiPick A42T-X vyniká svými technickými parametry, které ho činí jedním z nejefektivnějších robotů na trhu. S maximální výškou vychystání až 10 000 mm pro ACR variantu a 8 000 mm pro AMR variantu, umožňuje využití i těch nejvyšších regálů v prostoru skladu. Nosnost robota je úctyhodných 270 kg, což ho činí ideálním pro manipulaci s těžšími předměty. Tento robot umí najednou manipulovat až s 9 přepravkami a minimální šířkou uličky pouhých 1380 mm zaručuje maximální využití skladového prostoru.

Výjimečná bezpečnost a navigační schopnosti

Tento model je vybaven pokročilými navigačními systémy využívajícími DM kódy a IMU, což zaručuje přesnou a bezpečnou manipulaci v jakémkoliv skladovém prostředí. Robot se může pohybovat všemi směry a je vybaven antikolizním mechanismem, zónovým vyhýbáním se překážkám a zpomalením, což minimalizuje riziko nehod. Zvukový a světelný alarm zajišťuje další vrstvu bezpečnosti, což přispívá k bezpečnějšímu pracovnímu prostředí pro všechny zaměstnance.

Efektivní provoz a rychlé nabíjení

Provozní efektivita myFABER® HaiPick A42T-X je umocněna jeho rychlostí pohybu bez nákladu až 1,5 m/s. Robot má kapacitu baterie 48 V, 62 Ah pro ACR a 48 V, 42 Ah pro AMR s provozním časem 6,5 h pro ACR a 5,5 h pro AMR. Díky rychlému nabíjecímu času pouhých 1 hodiny je tento robot schopen nepřetržitého provozu po celý den, což zajišťuje, že váš sklad bude fungovat efektivně bez zbytečných přerušení.

Parametry

Technologie

Váha robota

Počet přepravek na jednou

Velikost přepravky

Maximální výška vychystání

,

Minimální šířka uličky

Nosnost

Navigace

,

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

,

Rychlost pohybu bez nákladu

Bezpečnostní ochrana

, ,

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

,

Provozní čas

,

Poloměr otáčení

2245 mm

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.