myFABER® HaiPick A42T-G

myFABER® HaiPick A42T-G

Robot HaiPick A42T-G je revoluční technologické řešení v oblasti skladové logistiky, které přináší efektivitu a přesnost do všech skladových procesů. Díky své schopnosti manipulovat s různými velikostmi KLT beden a kartonových obalů, je ideální volbou pro širokou škálu průmyslových odvětví. Tento robot umožňuje skladníkům zaměřit se na hodnotnější činnosti, zatímco on sám vykonává těžkou práci spojenou s manipulací a skladováním zboží. Integrace robota do vašeho skladu nejen zvyšuje produktivitu, ale také minimalizuje chybovost a zvyšuje bezpečnost pracovního prostředí.

Popis

Klíčové parametry, které zaujmou 

HaiPick A42T-G je vybaven množstvím parametrů, které jej činí neobyčejně praktickým a efektivním. S nosností až 270 kg a možností manipulace až se 8 přepravkami najednou, tento robot dokáže zvládnout i ty nejnáročnější skladové úkoly. Jeho maximální výška vychystání dosahuje 10 000 mm (pro ACR) a 8 000 mm (pro AMR), což umožňuje využití vysokých skladových regálů a maximální využití skladového prostoru. Minimální šířka uličky pro jeho pohyb je pouze 1 160 mm, což zajišťuje flexibilitu a efektivitu v těsných a kompaktních skladových prostorech.

Technické specifikace a pohybové schopnosti

Robot váží mezi 910 kg – 960 kg, což z něj činí robustní a stabilní zařízení schopné manipulace s těžkými břemeny. Díky své velikosti je vhodný pro různé skladové konfigurace. Jeho rychlost pohybu bez nákladu dosahuje 1,5 m/s, což umožňuje rychlé a efektivní vychystávání zboží. Navigace je zajištěna pomocí DM kódů a IMU, což zaručuje přesné a spolehlivé pohyby v celém skladu. Robot je schopen se pohybovat všemi směry, což zvyšuje jeho flexibilitu a schopnost manévrovat v různých skladových uspořádáních.

Bezpečnost a energetická efektivita

HaiPick A42T-G je vybaven pokročilými bezpečnostními funkcemi, včetně antikolizního mechanismu, zónového vyhýbání se překážkám a zpomalení, stejně jako zvukového a světelného alarmu. Tyto funkce zajišťují bezpečnost nejen pro samotného robota, ale také pro ostatní pracovníky ve skladu. S kapacitou baterie 48 V (62 Ah pro ACR a 42 Ah pro AMR) a nabíjecím časem 1 hodinu, dokáže tento robot pracovat nonstop až 9,7 hodin (ACR) a 6 hodin (AMR), což zajišťuje minimální prostoje a maximální efektivitu provozu.

Parametry

Technologie

Váha robota

, ,

Počet přepravek na jednou

Velikost přepravky

Maximální výška vychystání

, ,

Minimální šířka uličky

,

Nosnost

,

Navigace

,

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

, ,

Rychlost pohybu bez nákladu

Bezpečnostní ochrana

, ,

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

,

Provozní čas

,

Poloměr otáčení

1850 mm

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.