myFABER® Cubiscan® 110

myFABER® Cubiscan® 110

Technologie myFABER® Cubiscan® 110 je špičkové zařízení určené k měření a vážení kubických balíků a předmětů. Toto stolní zařízení využívá pokročilou ultrasonickou technologii, která umožňuje přesné měření rozměrů a hmotnosti zásilek. Jeho kompaktní design a rychlost měření méně než 2 sekundy činí z myFABER® Cubiscan® 110 ideální nástroj pro logistické společnosti, e-shopy i výrobní firmy, které potřebují optimalizovat své logistické procesy a zvýšit efektivitu ve skladu.

Popis

Klíčové parametry myFABER® Cubiscan® 110

Zařízení nabízí několik klíčových parametrů, které jsou pro nakupující firmy velmi atraktivní. Umožňuje měření délky od 1 do 90 cm, šířky od 1 do 60 cm a výšky od 1 do 75 cm s měřící odchylkou pouhých 0,2 cm. Váhový rozsah zařízení je 0,02 až 50 kg s váhovou odchylkou 0,02 kg. S těmito vlastnostmi je myFABER® Cubiscan® 110 schopno zpracovat širokou škálu balíků a zajišťuje vysokou přesnost, což je klíčové pro správné naceňování přepravy a optimalizaci skladového prostoru.

Technické specifikace myFABER® Cubiscan® 110

ZařízeníFABER® Cubiscan® 110 je vybaveno několika typy datových výstupů, včetně Ethernetového portu, dvou sériových portů, jednoho USB-A a jednoho USB-B portu. Díky těmto možnostem je zařízení snadno integrovatelné do stávajících systémů a logistických procesů. Provozní teplota zařízení je -10° až 40°C, což zajišťuje jeho funkčnost i v náročných podmínkách. Vlhkost okolí, ve které zařízení pracuje, může být od 0% do 90% nekondenzující, což přispívá k jeho všestrannosti a spolehlivosti v různých prostředích.

Flexibilní a přizpůsobitelný myFABER® Cubiscan® 110 pro každou situaci

myFABER® Cubiscan® 110 lze upravit tak, aby vyhovoval vaší konkrétní situaci. Může být použit jako mobilní systém, když je nasazen na mobilním vozíku s přenosným napájecím zdrojem. Může také fungovat stacionárně, umístěný mezi gravitačním dopravníkem pro rychlé a efektivní zpracování balíků v rychle se rozvíjejícím nebo skladovacím prostředí. Může komunikovat se zařízením pro skenování čárových kódů a zařízeními pro tisk etiket nebo přímo (v dávce nebo v reálném čase) s vaším přepravním softwarem nebo systémem správy skladu (WMS).

Parametry

Technologie

Typ zařízení

Na stůl

Typ balíků/předmětů

Kubické

Metoda vážení

Měřící senzor

Rozsah měření

Délka: 1-90 cm Šířka: 1-60 cm Výška: 1-75 cm Váha: 0,02-50 kg

Rozměry

Délka: 123 cm Šířka: 82 cm Výška: 98 cm Váha: 29,5 kg

Čas měření

Měřící odchylka

Váhová odchylka

0,02 kg

Datový výstup

, , ,

Vlhkost okolí

0% do 90% nekondenzující

Provozní teplota

-10° do 40°C

Napájecí požadavky

0,15 A, 100-240 VAC, 47-63 Hz

Videa

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.