myFABER® Cubing conveyor checker

myFABER® Cubing conveyor checker

Technologie myFABER® Cubing Conveyor Checker představuje špičkové řešení pro měření balíků a předmětů různých tvarů a velikostí. Tato moderní technologie se využívá v logistických centrech, skladech a e-shopech, kde je potřeba přesně a rychle zjistit rozměry a objem zboží. Díky pokročilým infračerveným senzorům zajišťuje spolehlivé a přesné výsledky, což výrazně zvyšuje efektivitu a produktivitu logistických procesů. Toto zařízení lze snadno integrovat do stávajících logistických systémů a přizpůsobit různým požadavkům na měření.

Popis

Klíčové parametry: přesnost a flexibilita

Jedním z nejzajímavějších parametrů technologie myFABER® Cubing Conveyor Checker je její měřící rozsah a přesnost. Zařízení dokáže měřit délku od 20 do 350 cm, šířku od 20 do 250 cm a výšku od 10 do 280 cm s odchylkou pouhých 3 cm. Tato vysoká přesnost je zásadní pro firmy, které potřebují optimalizovat skladování a přepravu balíků, minimalizovat chyby a snížit náklady spojené s nesprávně měřenými zásilkami. Rychlost pásu, která se pohybuje mezi 0,2 a 0,8 m/s, umožňuje rychlé zpracování velkého množství balíků, což je klíčové pro e-commerce a fulfillment centra.

Variabilita instalace: stropní, volně stojící a závěsné možnosti

myFABER® Cubing Conveyor Checker nabízí flexibilitu instalace, což je velkou výhodou pro různé logistické setupy. Zařízení může být instalováno jako stropní, volně stojící nebo závěsné, což umožňuje jeho použití v různých prostředích a podmínkách. Tato variabilita zajišťuje, že myFABER® Cubing Conveyor Checker může být optimálně integrován do jakéhokoli logistického řetězce, aniž by narušoval existující operace. Podniky mohou zvolit nejvhodnější typ instalace podle svých specifických potřeb a prostorových omezení.

Energetická efektivnost: nízké napájecí požadavky

Dalším důležitým aspektem technologie myFABER® Cubing Conveyor Checker jsou její nízké napájecí požadavky. Zařízení vyžaduje napájení 16 A a 200-250 VAC, což znamená, že je energeticky efektivní a snadno integrovatelné do běžných elektrických sítí. Tento parametr je zvláště důležitý pro firmy, které chtějí snížit své provozní náklady a zároveň minimalizovat svůj ekologickou stopu. Energetická efektivnost zařízení zaručuje dlouhodobou úsporu a udržitelnost provozu.

Parametry

Technologie

Typ zařízení

Stropní, Volně stojící, Závěsné

Typ balíků/předmětů

Kubické, Nepravidelné

Měřící senzor

Rozsah měření

Délka: 20-350 cm Šířka: 20-250 cm Výška: 10-280 cm

Měřící odchylka

Rychlost pásu

0,2 – 0,8 m / s

Napájecí požadavky

16 A, 200-250 VAC

Galerie

Videa

Dokumenty

Produktový list

Produktový list

Produktový list

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.