myFABER® Cubing conveyor

myFABER® Cubing conveyor

myFABER® Cubing conveyor představuje špičkovou technologii v oblasti měření a manipulace s balíky v logistice. Tato inovativní technologie je navržena tak, aby usnadnila a zefektivnila proces dimenzování a třídění balíků jakéhokoliv tvaru a velikosti. Díky své flexibilitě a přesnosti nachází myFABER® Cubing conveyor využití v širokém spektru aplikací – od logistických center a skladů až po výrobní linky a e-shopy. Tato technologie přináší revoluční změnu do způsobu, jakým se manipuluje s balíky, a zajišťuje maximální efektivitu a přesnost v každodenním provozu.

Popis

Špičkové parametry pro maximální efektivitu

Jedním z nejdůležitějších parametrů, který ocení každá firma, je vysoká přesnost měření. myFABER® Cubing conveyor se pyšní měřící odchylkou pouhé 2 cm, což zaručuje spolehlivé výsledky při každém měření. Dalším významným parametrem je rychlost pásu, která se pohybuje v rozmezí 0,2 – 0,5 m/s. Tato rychlost umožňuje rychlé a efektivní třídění balíků, což je klíčové pro zajištění plynulého provozu v logistických centrech. Navíc, zařízení je schopno zpracovávat balíky různé velikosti a tvarů, což z něj činí univerzální nástroj pro různé typy aplikací.

Flexibilita v použití

myFABER® Cubing conveyor je navržen tak, aby vyhovoval různým potřebám a požadavkům zákazníků. Zařízení je dostupné ve třech variantách stropní, volně stojící a závěsné. Tato flexibilita umožňuje snadnou integraci do jakéhokoliv logistického systému nebo výrobní linky. Bez ohledu na to, zda potřebujete optimalizovat prostor ve skladu nebo zajistit efektivní třídění a měření balíků na výrobní lince, myFABER® Cubing conveyor je ideální volbou.

Pokročilé technické parametry

Dalšími zajímavými technickými parametry zařízení jsou rozměry balíků, které může měřit. myFABER® Cubing conveyor je schopno měřit balíky s délkou od 20 cm, šířkou od 20 cm a výškou od 10 cm, přičemž každý z těchto rozměrů je individuálně škálovatelný podle konkrétních potřeb zákazníka. Co se týče napájecích požadavků, zařízení potřebuje napájení 16 A a napětí 200-250 VAC. Tyto parametry zajišťují, že zařízení může být snadno integrováno do stávajících logistických systémů bez nutnosti rozsáhlých úprav.

Parametry

Technologie

Typ zařízení

Stropní, Volně stojící, Závěsné

Typ balíků/předmětů

Kubické, Nepravidelné

Rozsah měření

Délka: 20 – Individuálně škálovatelné cm Šířka: 20-Individuálně škálovatelné cm Výška: 10-Individuálně škálovatelné cm

Měřící odchylka

Rychlost pásu

0,2 – 0,5 m / s

Napájecí požadavky

16 A, 200-250 VAC

Galerie

Videa

Dokumenty

Produktový list

Produktový list

Produktový list

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.