myFABER® HaiPick A42D-G

myFABER® HaiPick A42D-G

Technologie AMR/ACR myFABER® HaiPick A42D-G představuje revoluční řešení v oblasti automatizace skladových operací. Tento robotický systém je navržen tak, aby optimalizoval procesy vychystávání a přepravy zboží, což výrazně zvyšuje efektivitu a snižuje náklady. Díky jeho všestrannému režimu pohybu lze robota využít v různých typech skladů, od menších provozoven po velké distribuční centra. Maximální výška vychystávání 5200 mm umožňuje efektivní využití vertikálního prostoru skladu, což je ideální pro společnosti, které chtějí maximalizovat kapacitu svého skladu.

Popis

Klíčové vlastnosti myFABER® HaiPick A42D-G

Tento robot se vyznačuje ,,double deep” technologií, která zajišťuje mnohem větší hustotu s jakýmykoliv bednami. Dokáže přepravovat až 6 přepravek najednou, což výrazně zrychluje celý logistický proces. Přepravky mohou mít různé velikosti, což poskytuje flexibilitu při manipulaci s různými druhy zboží. Nosnost robota je úctyhodných 180 kg až 300 kg, což zajišťuje, že zvládne i těžší náklady bez problémů. Pro společnosti s omezeným prostorem je důležitý také fakt, že minimální šířka uličky, kterou robot potřebuje, je pouze 1180 mm.

Pokročilá navigace a bezpečnost

Jedním z nejzajímavějších aspektů robota myFABER® HaiPick A42D-G je jeho pokročilá navigace pomocí DM kódů a IMU. To umožňuje přesné a rychlé pohyby ve skladu. Robot je vybaven antikolizním mechanismem, zónovým vyhýbáním se překážkám a zpomalením, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti při jeho provozu. Zvukový a světelný alarm navíc upozorňuje zaměstnance na případné nebezpečné situace, čímž se minimalizuje riziko pracovních úrazů.

Provozní efektivita a dlouhá výdrž

Provozní čas robota je 6,5 hodiny, což umožňuje dlouhodobé nasazení bez nutnosti častého nabíjení. Nabíjecí čas je pouhá 1 hodina, což přispívá k maximální operační efektivitě. Robot komunikuje přes WiFi 5GHz 802.11n, což zajišťuje spolehlivou a rychlou datovou komunikaci mezi robotem a centrálním řídicím systémem. Poloměr otáčení 1830 mm pak umožňuje snadnou manipulaci i v omezených prostorách, což je další přidanou hodnotou pro skladové operace.

Parametry

Technologie

Počet přepravek na jednou

Velikost přepravky

Maximální výška vychystání

Minimální šířka uličky

Nosnost

,

Navigace

,

Režim pohybu

Velikost robota D*Š*V

,

Rychlost pohybu bez nákladu

Bezpečnostní ochrana

, ,

Nabíjecí čas

Kapacita baterie

Provozní čas

Komunikace

Poloměr otáčení

1830 mm

Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
na telefonním čísle: +420 597 403 403
a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
či prostřednictvím kontaktního formuláře.






    Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

    Naše obchodní oddělení můžete kontaktovat
    na telefonním čísle: +420 597 403 403
    a na e-mailu: myfaber@kvados.cz
    či prostřednictvím kontaktního formuláře.